Om Huset

Om Huset

Ferieboligen er på 225 m2 i Spanien ligger i Novamar ved Costa Blanca, i gå afstand fra Middelhavet, og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Alicante by, som er på størrelse med Aarhus.

Boligen er på 3 etage med følgende indretning: (Se billeder i galleriet).

Stueplan: Stue med udgang til en solfyldt terrasse, køkken, gæstebade-værelse med bruser.

Første sal: et soveværelse med udgang til terrasse, to værelser samt badeværelse med karbad, der er i alt 6 sovepladser + 2 opredninger i stuen på luftmadras, Ligeledes er der i magasinrummet på øverste terrasse er en dobbeltseng på væggen som kan slåes ned.

Anden sal: En stor solterrasse med panoramaudsigt ud over Middelhavet.

I boligen forefindes alt i hårde hvidevare, så som tørretumbler, vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine, strygejern, hårtørrer, komfur med oven, mikrobølgeovnen, køle/fryseskab, emhætte. Aircondition forefindes i stue samt alle soverum. I stuen er der endvidere installeret radio, TV samt DVD og wi-fi (wi-fi koster 100 kr om ugen) Der er håndklæder, sengetøj og sengelinned. Så alt hvad der skal medbringes er kun tøj, toiletartikler og et badehåndklæde til brug ved stranden/poolen, samt til drømmesengene/havemøblerne i huset, da disse kun må bruges med et håndklæde på.

Der betales 70 Euro for slutrengøring samt 200 Euro i depositum ved nøgle udlevering som dog tilbagebetales hvis alt er okay ved aflevering af nøglen, dog modregnes betaling af strøm, som udgør 0,29 Euro pr. KWh.

Til boligen hører der et fællesområde med swimmingpool, tennis og boldbane til fri afbenyttelse for husets gæster., de udleveres sammen med nøglen (pas godt på nøglerne, da det koster 600 Euro at skifte låse og nøgler)

Kun 5 minutters gang fra huset ligger der en gade med flere barer, restauranter og en købmand, i Novomar er der også et varehus, men der er lidt langt at gå. Der kører endvidere busser eller det lille turisttog til nærliggende indkøbscenter med bla Macadona, Lidel og Aldi samt en masse andre special butikker.

Stil spørgsmål

Du må ikke tøve med at tage kontakt til os på mail eller telefon. Begge dele kan du finde lige her:

Mail:

info@badeferieispanien.dk

Telefon:

2961 9439

Se priser og bestilling

Fra Danmark til Spanien

Ryan Air flyver fra Billund og direkte til Allicante, og er nok noget af det billigste man kan finde, der er priser fra 1 kr. og opefter, så er man i god tid, kan man få en rigtig billig rejse. Air Berlin flyver fra Kastrup, også her er det muligt at finde nogle rigtigt billige billetter hvis man er i god tid, vil man hellere tage turen til Hamborg, så kan det også med fordel lade sig gøre. Men for dem begge er book så tidligt som muligt, undgå weekend rejser, så er det muligt at finde nogle rigtigt billige billetter.